Landor anteneste

Dragi pasionati de branding, specialistii Landor sunt in Romania pentru un rebranding al antenelor. Am inteles ca fac si cateva training-uri pentru angajati. Nu stiu daca aceasta informatie este deja pe canalele publice, dar daca aflati lucruri suplimentare “share with the group”. Puteti folosi coduri. Ex. bugete, tipuri de activitati etc.
Hasta siempre!

Reclame

8 gânduri despre “Landor anteneste

  1. Sper sincer sa anteneasca mai bine decat au altexit si incomparabil mai bine decat au credexeluit. Orice job al unuia din leaderii consultantei de brand trebuie sa ridice reputatia industriei devenind un reper aspirational care sa ajute la „civilizarea” pietei.

  2. Multe din proiectele de rebranding ale agentiilor de publicitate din Romania sunt mai bune decat cele mai multe dintre proiectele de rebranding Landor … din orice tara.

    dar guess what? ofertele de branding ale agentiilor din Romania (de publicitate/branding/pr – caci in toate aceste tipuri de agentii se desfasoara campanii complexe de branding) sunt mai scumpe decat cele venite de la multinationale specializate. Adica … dupa ce ca e internationala si are expertiza si portofoliu … Landor este mai affordable decat o agentie romaneasca solicitata pentru acelasi lucru. Dar cum spuneam, ofera mai putin, mai diluat, mai putin relevant. However, cateodata sunt pur si simplu sclipitori …

  3. Mihaela Nicola… eh asta da gogomanie… De unde si pana unde sunt mai bune agentiile romanesti? De aia le cititim cartile si ne dam banii pe training-uri tinute de ei? Daca ceea ce spui tu ar avea macar putin bun simt, ar insemna ca industria romanesca de branding e un fel de Fat-Frumos care a crescut in 5 ani cat ceilalti in 50, sa avem pardon!
    Daca ar fi sa ne uitam macar putin in ograda din Rormania am observa ca fiecare designer de brand se uita la portofoliul Landor sau a agentiilor comparabile ca la icoane!
    Cat despre bugete se vede din cifrele de afaceri ale companiilor romanesti cati bani fac ei… si te asigur ca sunt 10% din fee-urile cerute de un consultant international.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s