felicitarile, masa si dansul

luat de valurile agitate si pline de spuma ale vietii profesionale si profesorale din ultimele zile (am sa va povestesc curand continuare episodului videoproiectorul: „Razbunarea VP-ului”), am uitat sa ma bucur pentru noua performanta a publicitatii romanesti de la Portoroz. o fac acum + ma inclin. McCann a luat din nou agentia anului, si o sama de alte agentii virgase diverse alte premii. cand avem confirmari din afara, mi se incalzeste sufletul. nu am auzit de niciun scandal privind gost-uri. oare de ce? hm.. sa fie primite, invidiate, urmate, si sa petrecem maine seara dupa cum se cuvine

Reclame

5 gânduri despre “felicitarile, masa si dansul

  1. Dane s-a confirmat ce te intebram acum ceva timp: Michael Porter vine in Romania pentru o conferinta pe 30 noiembrie. Super tare, abia astept. Tipul asta e taticul strategiei de business si al competitivitatzii in business.

  2. am identificat „sursa” aseara (prietenii stiu de ce 🙂 ). am primit aprobare pentru difuzarea de informatii. astazi intru in posesia lor si cel tarziu luni postez mai multe. are sa fie super eveniment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s