O avalansa de speakeri straini

La acest sfarsit de an am asistat la o adevarata avalansa de evenimente si invitati straini. Semn bun. Asta inseamna ca apare si/sau se inteteste concurenta intre organizatori, ceea ce conduce inevitabil la cresterea calitatii livrate catre beneficiari. Si ca va aparea o noua generatie de speakeri. Integrarea asta aduce si ea in sfarsit cateva lucruri palpabile pentru industria noastra.

Luat de aglomerarea acestei luni (cea mai grea si incarcata din an pentru mine) nu am apucat sa va semnalez din vreme unii invitati. Asa ca o fac acum.

Mai intai Peter Fisk, cu tema “Driving profit and growth through marketing innovation”. Doua zile. La Mariott. Aveti document atasat si link. Membrii IAA au un discount de 10%. Asa ca daca nu sunteti inca membri, merita sa va bagati in organizatie. Va scoateti banii de taxa numai din discounturile la evenimente culturale de industrie.

 

Cel de-al doilea este Erich Buxbaum care tine pe 14 Decembrie un seminar de o zi despre strategii de brand destinat exclusiv studentilor Scolii IAA . Omul este presedintele IAA Europa si foarte bun ca trainer. Asa ca inscrieti-va si la scoala IAA si aveti bonus-uri de genul acesta in pachet 🙂

La buna train-uire!

pf_genius_dec07.pdf

Reclame

2 gânduri despre “O avalansa de speakeri straini

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s