„Rabla con ella” sau „Ia rabla mea si du-te..”

cine spune ca noul primar nu chirurgeste Bucurestiul? Medicina a ajuns si pe strada firmei noastre unde de cateva saptamani sunt utilaje si oameni (din subspecia numita, inexplicabil, muncitori..). si unde din cand in cand se intampla lucruri. a la Bunuel si cainii lui andaluzi. doua monstre, documentate vizual de mine, de la balconul pe care ne retragem din cand de la aerul conditionat ca sa luam contact cu Realitatea.

in primul rand, o biata domnisoara care s-a scufundat cu masina (partea din fata) in santul pentru conducta de gaze, in timp ce incerca sa iasa din sediul unei distinse banci. peste care sant se asezasera discret doua fasii de tabla. pe care soferita nu le-a nimerit. norocul fetei a fost ca arata bine iar stimulii biologici i-au determinat pe oamenii despre care vorbeam mai devreme sa se deplaseze de la umbra catre ea. ocazie cu care si-au dezlipit mainile din pantaloni (din buzunare, bineinteles) sau de pe sticlele de bere si le-au pus pe masina cu pricina. noroc ca nu era grea.

in al doilea rand, am vazut pentru prima oara circuitul rablei in natura. cu ajutorul scavangerilor urbani din specia hominidis suburbanus. ocazie cu care m-am hotarat si care a fost pentru mine cea mai „tare” reclama din campania de vara a brandurilor auto de convingere a posesorilor de rable vechi catre a le depune ca avans pentru una noua. „Astra la vista, baby!”

chiar asa, nu am mai vazut de mult o campanie adevarata care sa faca apel elegant si discret la replici celebre din filme cunoscute. as avea atatea idei creative aici..

stada mea de vara e la tara..

capcana mercenarilor. problema

capcana mercenarilor. rezolvarea

rabla con ella

carcasa

bomboana pe coliva sau „Hasta la vista baby..”

Anunțuri

6 gânduri despre “„Rabla con ella” sau „Ia rabla mea si du-te..”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s