jurizoi la internetix

anul acesta am fost din nou in juriul de la internetics, la sectiunea publicitate si comunicare. de data aceasta, am reusit sa ajung si la sedinta de armonizare a punctelor de vedere ale juratilor, care a urmat etapei de notare on line propriu zisa. ocazie cu care am inteles la cald cata pasiune se afla in inimile oamenilor care lucreaza in sau pentru acest mediu. discutii intense, opinii aprinse si sustinute cu hotarare, umor si ironie, comentarii corozive etc. 10 oameni furiosi din cei 15 care au pornit la drum. am inteles ca 3 s-au retras si doi nu au putut veni. sper ca nu fac vreo dezvaluire nepotrivita, nu am inteles prea bine ce informatii nu avem voie sa dezvaluim public inainte de gala. parca de castigatori era vorba, dar nu mai imi aduc bine aminte 🙂 oricum insa, am aflat ca anul trecut zoso a dat rezultatele inainte de gala. sunt tare curios daca are sa reuseasca si in acest an. sunt cu ochii pe blog-ul lui.

a fost o experienta foarte interesanta si ma bucur ca nu am ratat-o. m-a ajutat mult sa imi calibrez perspectiva in functie de opiniile unor oameni mai specializati decat mine in aspectele tehnice din spatele unor forme on line de comunicare. mi-a placut atmosfera de lucru, dar mai ales modalitatea de luare a deciziei finale: prin vot direct, repetat pana se ajungea la o departajare clara intre lucrari. biciuiti de moderatoarea irina care ne re-amintea periodic sa nu mai ne comportam ca niste copii. m-a bucurat faptul ca in cele mai multe cazuri juratii de vineri si (in)juratii de maine am avut aceleasi repere pentru cele situate pe primele locuri. ca si pentru cele situate pe ultimele.

so, ne vedem la gala. felicitarile sau blestemele puteti sa mi le adresati atunci direct. sau indirect si fara identitate la acest post. inca nu plec din tara 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s