Am jurizat si eu la Internetics 2008

Aseara a fost gala de premiere Internetics 2008 iar rezultatele le gasiti la link-ul urmator. Am citit ecourile de dupa si am gasit unele opinii mai putin satisfacute cu modul de jurizare. Din principiu nu intru in astfel de polemici pentru ca ele exprima in opinia mea frustrari si dificultatea de a accepta ca au existat proiecte mai bune decat ale tale. In acest caz, mai eficiente. Dar simt nevoia sa va spun cateva lucruri din punctul meu de vedere de jurat la sectiunea advertising, sustinut si de experienta de anul trecut, cand am facut de asemenea parte din juriu:

1. juriul s-a implicat in proces si a muncit mult pentru a evalua peste 100 de lucrari. eu am stat de exemplu 3 saptamani pana sa termin, multe ore in fiecare weekend.

2. intalnirea de armonizare a opiniilor inainte de nominalizari si alegerea castigatorilor a fost extrem de serioasa si de constructiva. discutiile au fost aprinse dar bine argumentate, iar argumentele challenge-uite de ceilalti. cu bun simt si respect pentru opinia exprimata. foarte civilizat si profesional. nu stiu cum a fost anul trecut, pentru ca la aceea nu am putut participa.

3. lucrarile au fost judecate dupa criterii de eficienta. cele care au avut case-urile prost sau neconvingator scrise au scorat inevitabil mai slab.

4. juriatii de la sectiunea mea pe care i-am cunoscut la intalnirea directa au fost foarte profi.

5. nu am sesizat niciun fel de orientare de tip „agenda ascunsa”. and believe me, I have an eye for that.

6. organizarea procesului a fost foarte buna. la gala a scartait sonorizarea iar MC-ul a fost enervanto-plictisitor, dar asta nu are legatura cu procesul.

concluzia mea este ca jurizarea la sectiunea unde am fost si eu a fost fara probleme sau intentii dolosive (thx. mihai pt cuvant, stiu ca citesti si asculti tot ce facem, dar noi te iubim si asa :).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s