Criza vs Comunicare

Luni pe 15 dec. are sa se produca o conferinta interesanta: „Industria de marketing&comunicare şi criza economică„. Eu o privesc ca pe o oportunitate de a intelege inaintea altora care vor fi efectele crizei asupra industriei noastre. Am ajuns la concluzia ca la radacina ei se afla o lipsa profunda de incredere/comunicare si ca unul din instrumentele de gestionare sau chiar de iesire va fi comunicarea. Si sunt uluit de faptul ca foarte multi oameni din jurul meu – nu neaparat din industria de marcom – nu sunt speriati si nu isi construiesc planuri de supravietuire macar pentru anul urmator.  Cred ca avem ce invata de la cei care vor fi acolo si mai ales de la invitatii straini, peste care au trecut deja cateva luni si valuri de efecte. Si care au construit solutii care functioneaza.

Sper din tot sufletul, poate mai mult ca niciodata, sa ma insel despre acest subiect. Dar am a bad feeling despre ce vor face hoardele barbare ale acestei crize in tarile romanesti. Si cred ca otravirea fantanilor si parjolirea holdelor nu mai este o strategie eficienta. Poate ca de data asta va trebui sa consumam mai mult, dar mai responsabil.

invitatie-conferinta1

Reclame

4 gânduri despre “Criza vs Comunicare

  1. Ar mai fi de spus, daca tot e vorba despre industria de marketing si despre criza financiara, ca tot luni, 15 decembrie fostul executiv Tariceanu a stabilit aceasta zi ca data de triplare a taxei auto..

    Offtopic, iti citesc blogul de ceva timp, esti interesat de un schimb de linkuri/bannere? Iti pot pune un banner in schimbul unui link daca vrei. Ma gasesti fie la mailul de aici fie pe Y! Messenger la ID-ul tipseri_com

    Multumesc mult!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s