Premiile pentru excelenta IAA. Editia 2009

Aseara a avut loc a doua editie a evenimentului Premiile pentru excelenta IAA. Deja putem spune ca devine o traditie.  Un eveniment frumos si plin de bune intentii, dintre care cea mai luminoasa este aceea de a ne recunoaste valorile si meritele acelor oameni care au facut ceva notabil printr-o forma de comunicare. M-au bucurat toate premiile (detalii despre fiecare dintre ele gasiti pe www.iaa.ro), dar dintre ele trei mi-au fost mai aproape de suflet:

1. Serban Alexandrescu – pentru etica. I-am urmarit de-a lungul anilor cu atentie epopeea picareasca in tara publicitatii romanesci si luptele cu morile de vorbe si de pixeli.  Respect pentru  incapatanarea parsifalica de a gasi un sfant potir nepoleit cu aur sau argint calp si de tine lancea sus, chiar daca in spatele tau nu mai sunt multi.

2. Elena Ionita – pentru recidiva in creativitate in strategie. Recunoscuta la Euro EFFIE in doi ani si mai ales la catastiful cu incasari al unuia dintre cei mai demanding clienti ever: P&G.  Strategie care a pornit de la primul (si inca singurul) design de research care a facut apel la deprivare (a nu se confunda cu depravare!!).

3. Gabi Lungu & The Practice – pentru entuziasmul constant si contagios cu care a promovat ideea de PR. Si pentru sufletul pe care l-a pus de atatia ani in tot ce a facut. Inca mai are de unde 🙂

4. Fundatia Dinu Patriciu – pentru ca a dat foarte multe burse de studiu. Chiar daca granita dintre filantropie si CSR este subtire, important este exemplul. Ca om din interiorul sistemului de invatamant, stiu cat de bine pot sa prinda cateva sute de euro pentru a iti continua studiile.

5. Dan Puric  – pentru activitatea artistica din ultimul an. Un om profund, cu siaje ample catre granitele care ne despart de „dincolo”. De unde ne-a adus mesaje pe care nu le intelegem.  Ma bucura ideea de a recunoaste meritul unui om de arta/cultura. Una dintre cele mai frumoase forme de comunicare.

Toate premiile sunt la fel de importante sau de valoroase. Pentru ca nu am loc, am preferat sa aleg un short list. M-am simtit putin rusinat cand am urcat pe scena, dar din fericire s-a distribuit si la ceilalti membri ai actualului board, premiat pentru ce a facut anul trecut 😉

In rest, asa cum trebuie. Petrecere, socializare, fun. Sa fie primite.

Reclame

Un gând despre “Premiile pentru excelenta IAA. Editia 2009

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s