Tara de rahat, spionaj de rahat..

Urmariti cu atentie incidentul cu spionii bulgaro-ucrainiano-pontici. Singurul in ultimii 1o ani. Sau au fost 18? Asta daca nu se pune si terasa andra..De mult nu m-am mai amuzat mai copios la un eveniment de comunicare. Pentru ca asta este. Urmariti-l si pe Bogdan Teodorescu, vorbeste foarte competent. Il stiti, un tip mai „voinic”, cu barba, ochelari cu rame negre si o privire constant amuzata de interlocutrii de la Cestiunea Zilei. Vom asista la un spectacol de comunicare grandios in perioada urmatoare. Sper doar ca el sa nu degenereze.

Cea mai tare imagine a fost cea a spionului bulgar surprins in izmene si cu ochii incetosati de somn. Urmata indeaproape de naucitoarea suma de 800-1000 USD cu care acesta isi platea sursa. Un biet subofiter. Deja ma simt jignit. As fi preferat sa fie un ministru al industriilor sau telecomunicatiilor. Sau chiar amandoi. Dar nu a fost sa fie asa. Ma simt insa mandru (si mangaiat pe ego) ca serviciile noastre de specialitate au adus o inovatie majora procedurilor din domeniu: filmarea cu o camera obisnuita a operatiunii si difuzarea imaginilor la principalele posturi tv. Ma astept ca ea sa fie preluata rapid si de alte servicii si inclusa in procedurile lor de baza.

Anunțuri

2 gânduri despre “Tara de rahat, spionaj de rahat..

  1. Pana si numele „sursei” e plin de incarcatura simbolica: FLORICEL. Dar eu cred ca e de bine; demonstreaza trecerea de la hard power la soft power:)). Nu mai e la moda 007-licence to kill, ci, Little Flower – licence to make love not war (Si ca orice floricica respectabila este supusa testului Russia loves me, Russia loves me not…a se vedea in articolele recente din presa).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s