Nu mai ascultati prostii, luati jazz-uri la copii!

Celebra expresie de mult apusa „pisi, hai la mine acasa, sa-ti arat colectia mea de discuri” certifica un adevar fundamental: muzica ex(in)cita. Gratie, multumita, datorita – sau chiar din cauza – lui Turkish, our jazz and fusion master, am prilejul sa impartasesc cu voi dovada care arata puterea jazz-ului asupra „spiritului” feminin (recunoastem cu totii in cor ca ceea ce cautam la o femeie este spiritul, da?!?). Urmariti cu atentie si daca ati reusit vreodata acest efect, veti recunoaste simptomele 🙂 Pe mine m-a convins instantaneu sa imi diversific oferta muzicala si sa adaug la declaratiile publice despre trupele de suflet si cativa jazz-mani.  A man has to do what a man has to do 😉

Reclame

6 gânduri despre “Nu mai ascultati prostii, luati jazz-uri la copii!

  1. Eh, nu cred ca are rost sa intram in discutii tehnice despre ce e jazz si ce nu. Botti are o afiliere clara inspre gen in sensul sau cel mai larg desi uneori se apropie de pop. Ceea ce nu e rau in nici un fel.

    Oricum am lua-o Chris Botti are din plin cele trei trasaturi care il pot face un artist de cursa lunga – indiferent de gen: canta live si o face fabulos (http://www.amazon.com/Chris-Botti-Orchestra-Special-Guests/dp/B000EHQ7UG/ref=pd_bbs_sr_7?ie=UTF8&s=dvd&qid=1237118382&sr=8-7), are „vibe” sau mojo sau cum o fi denumit adica transmite ceva extrem de puternic si mai are si un stil sonor anume al lui (unde putem identifica un pic de Miles Davies dar si un pic de Wynton Marsalis).

    Olga sa stii ca am fost impreuna la Five Piece Band si Dan spune ca a apfreciat mai mult de 60% din spectacol :).

  2. dan, incearca, totusi, si ceva Harry Tavitian 🙂
    sper sa nu ma auda roger(godoroja) ca iar o sa ma tachineze ca acum 22 de ani…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s