Tehnica ocuparii conductei de comunicare

Daca ati apucat sa cititi pana acum ceva carti despre marketing politic (de la noi va recomand cartile lui Bogdan Teodorescu si Virgil Magureanu) sau despre istoria serviciilor de informatii ati intalnit fara indoiala diverse tehnici utilizate pentru a „comunica” in situatii cu importanta strategica (tehnica perdelei de fum, a exploziei controlate care consuma oxigenul, a tintelor false etc.)

Urmariti in perioada urmatoare relatia mediatica dintre incidentul de comunicare mircea baselu&fetele marinarului (via incidentul popoviciu) si incidentul de comunicare berbecalli. Si cum acesta din urma a fost initializat in dimineata imediat urmatoare  serii in care fratele a scapat o amenintare voalata cu moartea la adresa unui jurnalist (ciuvica – in aceasta situatie jurnalist, altfel este mult mai mult decat atat).

Oare ce credeti ca va ocupa o sectiune mai mare din conducta mediatica dambotitzeana: posibila „pastramizare” a lui berbecalli la foc mic dar cu mult fum, sau o vorbele spuse la manie si incoltire de un personaj lipsit de training de comunicare? Daca am fi fost in Rusia as fi suspectat joc de sah politic rafinat, in care sacrificiul nebunului acum urmareste slabirea presiunii asupra reginutei care ar fi venit peste alte doua mutari. Sau chiar asupra regelui peste trei. Dar in Romania orice suspiciune de intelighentia politica nu este decat un simptom al „sindromului analistului” 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s