Minoritar 1%

De mult simteam cum segmentele din care fac parte se ingusteaza. Dar nu ma asteptam sa ajung atat de repede Minoritar 1% in statisticile oficiale ale statului roman, prezentate de cel mai iubit si mai competent fiu al poporului..

Anunțuri

3 gânduri despre “Minoritar 1%

 1. Drept de replica de la Guta:

  „Cred că a pronosticat o cifră foarte aproape de adevăr. Peste 90% din ţară se distrează, se simt bine pe acest gen. (…) Dacă manele au reuşit, în ciuda faptului că se spune că suntem fără şcoală, fără cultură, într-un cuvânt, că suntem inculţi, am reuşit, prin textele noastre, să cântăm viaţa de zi cu zi aşa cum e ea şi să ne adresăm oamenilor pe înţelesul lor. Manelele are linii melodice foarte melodioase şi foarte bine gândite ca şi conţinut pe linie melodică. Iar pentru cei care nu iubesc manelele, eu nu am nimic cu nimeni, dar ar trebui să fie lăsaţi în pace şi cei care ascultă manele, să nu mai fie acuzaţi că dacă asculţi manele eşti ţigan”, a spus Guţă.

  Manelistul a explicat şi ce reprezintă acest stil muzical în opinia sa.

  „Manelele, la ora actuală, a cucerit toate vârstele, de la copil până la omul care se poate mişca, pentru că manelele e un gen de muzică foarte dansant, bazat, ca sound, foarte mult pe partea de percuţie şi un argument e faptul că eu cel puţin am cântat la diferite genuri de oameni, de la omul de rând la omul sărac, la omul bogat, la omul care s-a considerat intelectual. Am cântat la toate categoriile sociale de oameni. Au fost şi oameni care au negat faptul că ascultă sau că se distrează pe manele, dar, după un pahar-două, a dat drumul la viaţă. Într-adevăr, stilul face faţă şi se adaptează la ceea ce se cere azi ca şi distracţie”, a mai precizat Guţă.

  sursa
  http://www.antena3.ro/stiri/romania/manelistul-guta-il-aproba-pe-basescu-s-a-aliniat-majoritatii-manelele-are-linii-melodice-melodioase_92934.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s