Hai la scoala cea mare!

In toamna aceasta nu am mai postat nimic despre admiterea de la masterul de publicitate de la SNSPA. M-am decis sa fac un mic experiment. Generat de acelasi motor evolutionist cu combustie interna intr-un singur timp (savurarea prezentului) ce propulseaza inexorabil specia noastra catre stele: lenea. Daca nu ai interlocutor, este mai dificil sa te certi. Sau sa raspunzi cuiva care nu exista. Mie mi se intampla foarte des asta, inca din copilarie. Cativa prieteni care se pricep imi spun ca asta poarta un nume foarte frumos in DSM IV (si in curand unul si mai frumos in DSM V). Dar stiu ca este doar o simpla gelozie fata de cei imaginari. Mi-a spus mie una din celelalte personalitati.

Am reusit si anul acesta sa discutam oarecum pe aceeasi lungime de unda cu un grup de vajnici comunicatori. Au existat si cateva mici cuante lipsa (culese de Razvan, caruia ii multumesc pe aceasta cale: “pe TV publicul e mai mic decat pe Internet”; “viral contine teasing”; “marketingul propaga publicitate” etc.), dar una peste alta (mai straight totusi decat “all in all”..) ne-am inteles unii pe altii. Trebuie sa remarcam diferenta dramatica intre acestea si „producatorul este cel care decide ce este bine si ce nu”, „copy righterul”, „ard directorul” sau „cotidianul national iti ofera spatiu mic pentru desfasurarea bublicitatii (cu b!)” de la restante.

Daca printre cititorii acestui post se afla viitori studenti la acest master sau la specializarea publicitate va anunt pe acesta cale informala ca prima noastra intalnire va avea loc luni 04.10.2010 orele 18:00 trecute fix la sala Nato a SNSPA de pe strada Bacaloglu. Bucuresti. Fix langa Hotel Marshall. Unde btw se mananca foarte bine. Vom vorbi despre tendinte recente in publicitate. Vom avea ca invitati speciali prietenii de la IQAds care ne vor exemplifica de la ADfel 2010. Spoturi, filmari, comentarii. Va fi interesant si pe relaxare. Va asteptez. Hai invatare!

Anunțuri

2 gânduri despre “Hai la scoala cea mare!

  1. hraneste-te.info/
    Revista culinara – retete culinare, mirodenii si picanterii. Retete culinare romanesti si
    internationale.Gaseste inspiratie in peste 50.000 de retete. Video si Foto, pas cu pas.
    hraneste-te.info/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s