Elefantul de iarba

foarte interesante rezultatele acesti studiu 🙂 subiectul este unul din elefantii din sufrageria noastra sociala peste care toti trecem cu vederea impaienjenita preferand sa nu il vedem 🙂 daca ar fi sa folosim acelasi principiu ca in lingvistica (uzul face regula) atunci ar trebui sa ajustam incadrarea ierbii in categoria infama in care se usuca acum. oricum este mai sanatoasa decat etnobotanicele inmuiate in dextromethorphan hydrobromide 🙂 urmeaza bineinteles disclaimerul: ‘don’t try this at home!”

Anunțuri

3 gânduri despre “Elefantul de iarba

 1. Mergând după aceleași principii, e interesant faptul că 25% dintre europeni NU sunt dependenți de heroină, așa cum ne spuneau nouă niște oameni în liceu.

  Dar cum țara e plină de prejudecăți, o să credem în continuare că orice puști care fumează în parc e un pericol social…

 2. in california activistii „green” se lupta pentru utilizarea in scopuri medicale 🙂 iar in olanda turismul a castigat deja lupta cu prejudecatile 😉 eu cred ca la noi se va legaliza doar cand va fi luata in calcul ca recompensa pentru prezenta la vot :))

  • Sau până când cineva cu suficient de multă inițiativă va pune la treabă niște cercetători (firește, genul de oameni de știință care apar în tabloide cu descoperiri revoluționare în ceea ce privește curățarea șosetelor) care să convingă niște oameni în țara asta că relaxarea e o nevoie la nivel de societate.

   De aici, mai e doar un pas: Un întreprinzător sesizează oportunitatea de piață, dă un telefon și pac-pac avem verdeață :))

   O zi bună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s