Pe lista gulerelor negre :(

pe lista neagra de lucruri care ma enerveaza dimineata Se a mai adaugat unul. dusul in timp ce masina de spalat masineaza. dupa ce ma dau jos din pat am nevoie de min. 30 min ca sa pot face priza cu realitatea. si sa inchei oarecum coerent visul de dimineata. o parte din aceste minute le petrec sub dus. preferabil agatat cu amandoua mainile de suportul frontal si fruntea sprijinita periodic  de faianta (cam o data la 5s). dar numai cu apa moderat calda. si nu cu un amestec aleator de fieeeerbinteeee (*&^%##!) si reeeceee (f&%^##?), „coordonat” (cica..) de stupidul procesor al casnicei cu pricina. mai ales cand te prinzi tarziu ca intre zgomotul suplimentar din incapere, alternanta apelor de pe tine si apasarea anterioara a unor butoane exista totusi o legatura. morala? no more multitasking dimineata. macar voi sa va treziti bine..

Reclame

2 gânduri despre “Pe lista gulerelor negre :(

  1. Pai da cine te pune sa speli haine dimineata :)). Pune si tu masina seara cand ajungi acasa. Pana te uti la un film sau mananci se spala si hainele. Si app, e periculos sa faci dus in timp ce merge masina, o fi avand tevi diferite la apa si canal, dar nu se stie niciodata …. plus ca daca dai apa pe jos sau pe masina … ups

  2. visul permite o satisfacere deghizata a dorintelor inconstiente. zgomotul stupidului procesor al casnicei cu pricina face knock, knock la vigilenta constiintei, ceea ce este intradevar frustrant, pentru terminarea intr-o oarecare coerenta a visului. poate cu ajutorul sugestibilitatii zgomotul deranjant va fi doar unul de fond.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s