jocurile foamei m-au lasat flamand

am citit toate cele trei carti din trilogia Jocurile Foamei (1. The Hunger Games; 2. Catching Fire; 3. Mockingjay). erau mocca, pe contul comun de kindle (courtesy of Turkish). si cum obisnuintele indelung exersate mor greu (ex. conferinte de presa, coctail-uri, petreceri etc.), consum tot ce este mocca. din respect 🙂 apoi am vazut si filmul. din pacate, oricat as incerca sa fiu prietenos, nu m-a convins aceasta franciza. stilul mi se pare prea feminin, iar  ideile si actiunea cam reincalzite. le-am mai vazut in cel putin trei filme de serie B. un viitor distopic. bineinteles, in America. democratia inlocuita de totalitarism ultratehnologizat in urma unui razboi atomic, exploatare a oamenilor muncii de catre niste birocrati imbuibati si mai ales degenerati. o tanara speranta care spulbera orice asteptare in niste jocuri romane cu gladiatori copii. bla, bla, bla.. si curba este descendenta. prima este mai buna decat cea de-a doua, care este mai buna decat ultima. iar finalul finalului este lame. filmul este bine facut, efecte speciale din belsug si decoruri spectaculoase. castingul insa nu m-a convins. in fine, nu mai dezvolt. ati prins ideea. franciza asta ori este pentru fete, ori pentru adolescenti metrosexuali. dar macar filmul este entertaining 🙂

Anunțuri

5 gânduri despre “jocurile foamei m-au lasat flamand

  1. In primul rand, iti respect parerea, si stiu ca oamenii au pareri si gusturi diferite, dar cred cu tatie ca asta nu-ti da dreptul sa o critici pe Suzanne Coliins asa cum ai facut-o tu.
    In al doilea rand, cartea ei a devenit un best seller, daca tu nu crezi ca e buna, atunci scrie TU alta mai buna, care sa ajunga si best seller.
    Si in ultimul rand, nu cred ca toti ceilalti care au cumparat cartea in afara de tine sunt „fete sau adolescenti metrosexuali”.

  2. Dragul meu Dan Petre, daca tot nu iti place si nu ai de gand sa scrii alta mai buna :)) :p atunci macar pastreaza-ti parerea pentru tine. Si tu Anonymous, la fel. Nu trebuie sa ne certam aici pentru niste nimicuri. Dupa cum ai spus Anonymous, oamenii au gusturi diferite care nu trebuie discutate. Sau ma rog, daca nu le puteti discuta fara sa ajungeti la o disputa. Parerea mea personala este ca cartea este buna, la fel si filmul.

  3. nu vreau sa supar pe nimeni. totul este despre potrivire dintre. pentru mine nu a fost. „decat” atat 🙂 ma gndesc sa scriu, dar inca orice produc in sertar este o combinatie stangace de Zelazny, P.K. Dick si Gaiman. mai incerc 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s