Despre mine

In sfarsit m-am prins ca trebuie sa scriu ceva pe pagina aceasta. Daca va spun ca acest lucru s-a petrecut la mai mult de un an si jumatate dupa ce am inceput sa scriu la acest blog, nu ma veti crede.. That’s me..cea mai reala descriere 🙂 Pentru mai multe detalii, frunzariti paginile virtuale.

Pasiuni: advertising/communication, qualitative research, antropologie, sociologie, SF&FF, futurologie, fictiune, indepartarea de Realitate, Buddhism, fotografie, carti, dezvoltare personala, natura, Frumos, cuvinte

CV: pe LinkedIn

42 de gânduri despre “Despre mine

  1. Nu-mi vine sa cred ca s-au si vandut! Cand am pus eu linkul aveau la „Sell”. Nu-i nimic, am mai gasit unul, dar nu il mai pun public aici, just in case. Daca aveti timp, dati-mi un mail, va rog. Nu stiu pe ce adresa sa va scriu a.i. sa vedeti in timp util. Si asa, pe post de disclaimer: surprinzator cum ar parea, „efortul” meu este din pura empatie.

  2. Domnule Dan Petre,

    Sunt un student al Facultatii de Studii Europene din Cluj-Napoca si pregatesc o lucrare de licenta pe tema „Tehnici vizuale in spoturile publicitare romanesti. Studiu de caz: piata companiilor de asigurari din Romania”. Am gasit intamplator blog-ul dvs. si am citit articolul in care vorbeati de cartile lui Kapferer. Personal consider ca lucrarea sa „Caile persuasiunii” m-ar ajuta enorm in continuarea lucrarii despre care va spuneam. Singura problema e ca nu o gasesc nicaieri in Cluj. Aveti cumva vreo informatie despre disponibilitatea acestei publicatii? Va multumesc…

  3. Buna ziua,
    Iertare ca indraznesc sa va abordez aici in spatiul personal,dar rabdarea si disperarea mea sunt la limita.La aceeasi limita este si termenul de inscriere la licenta din iunie curent,pentru care eu nu am profesor coordonator. 🙂 V-am cautat la telefon si pe mailul facultatii,dar nimic.
    Va implor sa acceptati sa ma coordonati,licenta mea este deja schitata,nu mi trebuie decat o sansa;subiectul este foarte interesant,va rog sa ma ajutati.
    va multumesc si ma iertati inca o data.

  4. anca,
    daca esti la SNSPA, forma ID, cauti la persoana gresita. eu nu mai am activitate la ID de 4 ani. daca esti la zi, ai deja coordonatele pe care sa imi scrii. dar chiar daca esti la zi, lista mea pentru iulie este deja plina din noiembrie.

  5. Buna ziua,

    Mii de scuze ca va abordez aici, dar as dori ca Dvs. sa-mi fiti profesor coordonator la lucrarea de dizertatie. Numele meu este Ungureanu Dana si sunt studenta la masterat zi, Comunicare si relatii publice. Tema pe care mi-am ales-o este „Construirea imaginii de marca prin intermediul celebritatilor”. Mii de scuze pentru deranj. Astept un semn de la Dvs.

  6. Buna ziua,

    Ma numesc Niculae Ana-Maria si am fost studenta dumneavoastra la cursul de Publicitate si reclama, anul I la Masterul de Comunicare si Realtii Publice. Am apelat la aceasta modalitate de abordare pentru ca imi doresc foarte mult sa-mi fiti profesor coordanator al lucrarii de dizertatie, tema mea tine strict de promovare si publicitate si v-am trimis deja 2 mailui pe dan.petre@comunicare.ro cu mai multe detalii. Va rog mult un raspuns, accept.
    Multumesc

  7. Buna ziua/seara,

    Eu inca sunt studenta dvs. la Masterul de Comunicare si Relatii Publice, anul I si trebuie sa admit ca imi pare tare rau de lipsa mea de timp si de job-ul care deseori m-a tinut departe de cursuri.
    Abia asta-seara am descoperit blogul dvs cautand ceva pentru campania pe care o avem de facut.
    Am citit cateva postari de pe blog si mi-a placut stilul de scriere, astept sa am mai mult timp pentru a citi si altele.
    Spor la scris in continuare Domnule profesor si sa ne vedem sanatosi la examen.
    Silvia

    PS: sa speram ca nu va vom dezamagi prea mult cu campaniile noastre 🙂

  8. Buna ziua,

    ma numesc Diaconu Ionela Florentina, am absovit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice in anul 2008, insa am ceva probleme legate de licenta .S-au schimbat normele metodologice de elaborarea lucrarilor de licenta?? Este diferenta asa mare intre cele care s-au facut in iunie si cele care se fac acum pentru februarie??
    Eu lucrez la revista ,,Zile si Nopti” in Brasov si am lucrat si la ,,7 Seri” o perioada. Chiar am avut o lucrare de facut in cadrul firmei, atunci cand am lucrat la ,, 7 Seri”, am facut si un studiu de caz, comparatii intre diverse reviste din acea perioada. As vrea sa pot lua legatura cu dumneavoastra direct, daca nu va deranjez.
    Adresa mea de mail este tiamat_ela@yahoo.com, iar numarul meu de telefon este 0726636108. As dori sa pot sa va contactez pentru a va intreba daca lucrarea aceea facuta de mine este ok. Va multumesc pentru atentia cordata si mi-ar face o deosebita placere sa putem comunica pe viitor. O zi frumoasa si numai bine.

  9. florentina,
    nu inteleg exact ce astepti de la mine si despre ce este vorba. vrei doar sa iti dau feedback pe o lucrare facuta de tine la un moment dat? daca despre asta este vorba, trimite-mi pe adresa de mail dan.petre@apio.ro si ma uit.
    nu inteleg legatura cu licenta. oricum insa, eu nu coordonez la ID.

  10. Domnule Profesor, daca vroiam sa ma „pun bine cu profu”, incercam sa vin mai des pe la facultate 🙂
    Din pacate nu am reusit si asta este adevarul, dar sper sa mai recuperez ceva informatii intre timp.
    Seara buna in continuare!

  11. sunt studenta anul III in cadrul ASE la Specializarea Marketing si am o nelamurire cu privire la admiterea la masterul in publicitate de anul acesta de la snspa: cat de importanta este experienta anterioara in domeniu? Pentru ca desi imi doresc sa urmez acest master din ce am citit pe blog am impresia ca am sanse foarte mici sa fiu admisa din lipsa experientei.

  12. Bună ziua,

    Numele meu este Valeriu Perneş şi student fiind la comunicare şi relaţii publice din UBB Cluj, particip şi anul acesta, ca şi cel trecut la Olimpiadele Comunicării, pe advertising, cu echipa Advice. http://www.advicecluj.wordpress.com
    Rugămintea mea la dumneavostră ţine de un posibil scurt interviu, desfăşurat online. Adică, dacă dumneavoastră aţi accepta, eu v-aş scrie nişte înntrebări pe mail, dumneavoastră aţi răspunde şi eu le-aş putea publica pe blogul de mai sus.

    Iniţiativa vine din două motive. Am ajuns la dumneavoastă în urma întâlnirii la Cluj, unde aţi prezentat cercetarea Leo Youth, de care am fost foarte impresionat. Al doilea motiv este înscrierea blogului la concursul pentru bloguri de la OC 09.

    Sper că veţi fi de acord şi îmi veţi răspunde la eventualele întrebări despre domeniul comunicării.

    Vă rog să îmi comunicaţi decizia dumeavoastră printr-un reply.

    Valeriu Perneş, valeriupernes@yahoo.com

  13. Salut Dan,

    ne-am cunoscut la Scoala de Comunicare Orange, organizata acum vreo 3 ani cu Aneta Bogdan. Mi-ai fost trainer. 🙂

    „Succesuri” in continuare! Si felicitari pentru ceea ce faci!

  14. razvan,
    multumesc pentru gandurile bune si mai ales pentru urari.
    reciproca la „succesuri”, am vazut ca multi dintre cei care au fost la acea editie chiar justifica pluralul de la succes 🙂

  15. Inteleg din postari ca, desi va avem ca profesor titular, noi – cei de la Master Comunicare si RP, An I, ID – nu ne vom bucura de prezenta dumneavoastra… Avem vreo sansa sa va avem coordonator al lucrarii de dizertatie?!…

  16. Salut, interesant blog, cum vad ca esti interesat de :sociologie, SF&FF, futurologie, fictiune,am o intrebare Sti ceva de proiectul venus si Jacque Fresco ?? Daca nu da-i o cautare pe google, cred ca o sa fi placut surprins :D.

    Jacque e omul care a stat toata viata (are peste 90 de ani acu) si a conceput o noua societate umana , modele de orase etc. Si a dat nastere la conceptul de Societate Bazata pe resurse .

  17. Pingback: Despre Internet, cu dragoste « Ziua Nationala a Internetului

  18. Pingback: .RO 2012: un eveniment pentru pasionatii de comunicare din “era 2.0″ | Sorin Tudor

  19. Pingback: .RO 2012: un eveniment pentru pasionatii de comunicare | Webcultura

  20. Pingback: Viitorii comunicatori, încotro? | printreranduri.eu

  21. Pingback: Cu onestitate, despre ce inseamna munca in Comunicare | Webcultura

  22. Under Eye Creams can encourage healing of the delicate skin of the face or the throat.
    Shelling out money for a department store-brand eye cream.

    Studies have shown that skin levels of the antioxidant coenzyme Q10 are quickly depleted
    when the skin is exposed to sunlight.

  23. Hiya! I simply want to give an enormous thumbs up for the good data you could have here on
    this post. I will likely be coming back to your blog
    for more soon.

Lasă un comentariu